Revista - 25 lideri Interviu [ 2012-05-04 ]

Felix Lucutar

  • Profil: Felix Lucutar
  • Varsta: 40
  • Functia: Project Manager & Managing Panel
  • Compania: Agriculture Capital & Engineering
  • Domeniul de activitate: Consultanta, proiectare, management de proiect pentru investitii agroindustriale
  • Anul Absolvirii MBA Romano-Canadian: 2000

 

  1. Care au fost cele mai mari realizari profesionale din 2008? Cum ati ajuns la ele? . . .
    read more
Hot News - Castelul de pe strada Alexandru Sihleanu [ 2012-04-24 ]

Uită pentru un moment că de fapt esti în buricul târgului. Fă abstractie de masinile parcate în toate directiile pe trotuar. Încearcă să ignore cablurile atârnate de fatadele caselor si de aparatele de aer conditionat pironite pe exteriorul zidurilor. Imaginează-ti strada pavată cu piatră cubică. Imaginează-ti o trăsură cum trece pe lângă tine si se îndreaptă spre curtea din capătul străzii. Vezi castelul?

Cine o ia la pas pe Calea Călărasilor dinspre Cartierul Evreiesc spre Hala

. . .
read more
Mediafax - Consiliului pentru mediul de afaceri [ 2012-04-05 ]

Guvernula şteaptă din partea Consiliului pentru mediul de afaceri propuneri de combaterea evaziunii, atragere de fonduri UE şi stimulare a exporturilor, mizând pe sfaturi şi din partea investitorilor neincluşi în structură şi care, dincolo de orgolii, pot avansa proiecte, afirmă premierul Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: RazvanChirita/MediafaxFoto)

Premierul a anunţat astăzi componenţa consiliului de consultanţi care îi vor oferi sprijin in privinţa strategiei economice a Execu

. . .
read more
PROTV - 26 de directori dau sfaturi Premierului in Consiliul Consultativ pentru Mediul de Afaceri [ 2012-04-04 ]

Premiera la Palatul Victoria. Prim ministrul Mihai Razvan Ungureanu a invitat la guvern 26 de oameni de afaceri, care ii vor da sfaturi, fara sa-i ceara bani.

In acest consiliu se regasesc nume importante care conduc mari companii nationale si multi-nationale. Si-ar mai fi loc, spune Ungureanu, si pentru alti doritori care vor sa contribuie la relansarea economica a Romaniei.

Premierul s-a lasat asteptat, timp in care cei 26 de antreprenori, bancheri si experti s-au intretinut la sediul guvernului. O invitatie la implicare civica, asa cum

. . .
read more